Espai Coco -Yoga

Agda Sobrino Tafunell

FUNDADORA I DIRECTORA DEL CENTRE

Sóc l’Agda, inquieta, passional i extravertida.

Em vaig formar com a dissenyadora de moda i patronista. Joiera d’ofici. Paral·lelament, sempre he estat interessada per entendre el cos que habitem.

Apassionada per la recerca del benestar físic i el coneixement del cos i la ment, durant més de 15 anys he practicat tècniques corporals diverses, disciplines de dansa i pilates, de forma regular i entregada.

El 2007 m’inicio en el món del ioga, amb una pràctica regular a partir del 2009. El ioga m’enganxa i comença a formar part del meu estil de vida. Arriba un moment en el que necessito saber-ne més, més enllà de les postures i la pràctica física. El 2016 em formo com a professora per interès personal. El fluir de la vida fa que el 2018 comenci a fer algunes classes. El mateix estiu, en una revolució interna i un canvi de vida, començo a dedicar-me exclusivament al ioga.

Arribo el 2019 a la Selva i com a conseqüència del Covid inicio el que havia romàs un projecte somiat. El setembre del 2020 neix Espai CoCo. La nostra base i essència és el ioga, una pràctica física, mental i espiritual. El ioga és transformador a tots els nivells. Entenem la salut d’una forma holística i que ens retorna a l’origen i a l’essència del ser. El ioga, com a disciplina, aporta fermesa física, equilibra la ment i obre l’ànima. Les pràctiques físiques s’acompanyen d’un treball de consciència i presència mental, de connexió amb la respiració i amb aquest ésser espiritual.

L’interès per tot el que genera el ioga ha fet que la formació, juntament amb la pròpia pràctica, hagin estat sempre presents. Em formo com a professora de ioga en Hatha Vinyasa el 2016. M’inicio i em captiva el camí de practiques més lentes, amb una amplia formació de Ioga Restauratiu, Moviment Somàtic i Backmitra, com també em formo amb Yin ioga. Em formo amb disciplines com ioga aeri (dinàmic i restauratiu), ioga Wheel i Biomecànica.

En cada moment la formació i aprenentatge d’anatomia és fonamental, em formacions sobre: columna vertebral, respiració, sòl pèlvic i musculatura abdominal.

Per altra banda, i paral·lelament, sempre m’ha interessat els processos vitals de la dona. El 2018 em formo en ioga Pre i Post natal, i amb acompanyar dones en aquests moments de canvi i transformació. Durant anys em segueixo formant amb altres tècniques de sòl pèlvic i ioga, massatge de rebozo i rituals de tancament en el post part com ‘La Cerrada’. També amb el treball a través del tacte amb formacions sobre Tècniques manuals per a l’embaràs.

Vols apuntar-te?

Vols apuntar-te?